Direct Leasen? Vergelijk prijzen.

Er bestaan verschillende leasemaatschappijen: Direct Lease, Leaseplan, ablease en dan heeft elk merk ook nog eens zijn eigen leasemaatschappij. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Vraag hier offertes van verschillende leasemaatschappijen aan en maak de beste keuze.

Waarom kiezen voor Leasing?

De kostprijs per kilometer is bij leasing van een auto 15% lager dan bij aankoop van dezelfde wagen. Zeker bedrijven besparen redelijk wat geld uit met leasing. Geld dat u wel beter kan spenderen.

Leasing zonder zorgen

Bovendien geeft leasing een zekere gemoedsrust. Alle onkosten zitten gebundeld in een vast maandbedrag. Voor bedrijven is er een extra voordeel aangezien de leasemaatschappij de BTW zal prefinancieren en terugvorderen. Zo beschikt u over moderne bedrijfswagens zonder kopzorgen.

Welke auto leasen?

Kiest u voor BMW, Mercedes, Audi, Peugeot, Opel of een ander merk? Of weet u enkel dat u een stadswagen of bestelwagen wilt? De beste keuze hangt af van waarvoor u het voertuig zal gebruiken. Vergelijk daarom offertes van leasingmaatschappijen.